diumenge, 25 de desembre del 2011

Ja estem en Nadal!!!!!!!!!

Hola Blogers, hui 25 de Decembre estem en Nadal i espere que esteu igual de alegres com jo. 
Per a mi el Nadal es un época de l'any molt, divertida, agradable, etc. El Nadal es important 
perquè es una estació en la que estem amb la familia i a mes arriba el Pare Noel. 
BON NADAL A TOTS!!!!! 

dimarts, 20 de desembre del 2011

Nou projecte de Medi.

Hola Bloguers, en la nostra clase no donem un Coneixeme del Medi qualsevol, si no un Coneixement del Medi molt especial. Avui amb la nostra profesora Mari Carmen donem l'Edad Contemporànea pero projectes arreres vam donar l'Edad Moderna o per exemple l'Edad Mitgana. Amb aquesta tecnica de trevall pense que podem millorarem a trevallar en grup pero sobretot a aprendre d'una manera mes divertida Medi. =) B)

diumenge, 4 de desembre del 2011

Crónica 9 d'Octubre

El dia 9 d'Octubre va ser fantàstic. Tots vam participar 6ºA, 6ºB, 5ºA, 5ºB, etc. Uns dies avans de aquell dia cada curs va fer el seu estandart i aquell dia els vam col·locar en filera. També els de sisè van fer els nostres estandarts pero apart alguns de nosaltres van portar una vandera gegant i altres van fer de rei Jaume I, els consellers etc. 
Nosaltres els de sisè vam fer un ball tradicional anomenat 
" bastonets " amb la col·laboració de Paqui, la nostra mestra de música. Els de quart i cinquè també van fer unes representacións de cançons com per exemple 
" La filla del mestre ". Resumint aquell dia va ser fantástic.

Descripció d'un paisatge en Huesca.

Aquest paisatge es rural, aixo ens indica que
ha tingut que intervindre un poc l'home. Antiguament la casa de la foto pertanyia a una familia del poble. Al morir els propietaris els seus fills van heredarla i van decidir que hi havia que reformarla. I aixi es com es va transformar en un hotel. En el paisatge la vegetació abunda i predominen els colors verd i marro. En aquest paisatge hi ha pins molt verds i molt bonics, muntanyes altes i el cel blau. Aquest paisatge es molt bonic i acollidor. A mi m'agrada perquè es tranquil.